28 Aralık 2012 Cuma

"Geçen yılın" muhasebesini yapmak, yılın bu zamanlarında adettendir...


Eveettt, yılın bu zamanlarında geçen yılın muhasebesini yapmak adettendir. Pişmanlıklar, kazanılanlar, kaybedilenler, başarılanlar, başarılamayanlar hepsi bir köşelere atılır, tartılır, bakılır, yeni yıla eksi ya da artı bakiyeyle çıkılır :)

Gabadu olarak biz de bir muhasebemizi yapalım dedik...

Projemiz fikir olarak kızımızın doğumundan (Aralık, 2010) kısa bir süre sonra zihinlerimizde yer etmeye başlamıştı. Biz 2011 senesini fikirlerimizi somutlaştırma, planlama ve programlama ile geçirdik. 2012 senesi ise çok kolay sandığımız e-ticarete sağlam adım atmak istenildiğinde, işlerin hiç de kolay olmadığını görmekle başladı :) Bir sene içinde her türlü alt yapımızı hazırladık, websitesi bir yandan ürünleri hazırlamak bir yandan...
Temsilcisi olduğumuz markalara ait ürünleri getirip stoğumuza koymakla yetinmedik (ki izinler vs hepsi gayet uzun soluklu bir süreçti), kendi markamız olan GABADU ürünlerini de yarattık.

Harika insanlarla tanıştık, bunların başında da fikirdenk anneleri yer almakta... Onları da kocaman öpüyor ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz.



Kendimizi tanıtmak adına sosyal medyada, orada burada konuştuk ve 8.Kasım'da aktif olarak www.gabadu.com u açtık. Herşeyi çok titiz ele aldığımızdan, websitemizi açmak 1 ay kadar geç oldu ama kesinlikle sağlam oldu....



Daha açılalı 1 ay olmasına rağmen, son dakika golü olarak İBS Anne ve Bebek Fuarı'na katıldık ve harika bir ilgi ile karşılaştık. Gelip bizi merak eden, bizimle ilgilenen tüm anne ve babalara çok teşekkür ederiz.


Sene bitmeden BabyGanics markamıza ait 3 yeni ürün daha stoklarımıza girdi ve satışa çıktı. Yeni yılın hemen başındaysa çoookkk güzel bir süpriz için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.





Bizden şimdilik bu kadar... So far so good....

Bu vesileyle herkese de HARİKA BİR YENİ YIL dileriz. Bizi takip etmeye devam edin lütfen :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder