3 Aralık 2012 Pazartesi

Slingomom, BabyGanics'i beğendi :)

03.12.2012

Sevgili Slingomom daha önceden de tanıdığı, BabyGanics markamızı beğendi ve yazdı... :)

İsteyen aşağıdan, isteyen http://www.slingomom.com/alisveris/haftanin-markasi/haftanin-markasi-babyganics/ adresinden okuyabilir.... :)

kendisine çok teşekkür ediyoruz :)

İşte o yazı:

.....................................QUOTE..................................



Haftanın Markası – BabyGanics

by: SlingoMOM    Etiketler:        December 3, 2012  |  0 yorum


Benim çok sevdiğim bir markayı tanıtacağım sizlere:
BabyGanics
Amerika’ya gidip gelenlerin çoğu biliyordur diye düşünüyorum. Ambalajından, ürün çeşitliliğine göz dolduran bir marka. İki babanın imzası var üstelik. Çocukları için öyle bir marka yaratmak istemişler ki hem doğaya zararlı olmayan içeriklerle formüle edilsin hem de bebekler ve çocuklar için aynı hassasiyeti göstersin ve elbetteki işe yarayan ürünler olsun. En seçici annelerin bile tercihi olan bir marka yaratmak işe koyulmuşlar ve ortaya BABYGANICS çıkmış.
Bebek şampuanlarından, egzemalı ciltler için bakım ürünlerine; güneş koruyucuları, burun spreyi, sinek/böcek kovar, el sabunları, ıslak mendil, diş macunu gibi cilt bakım ürünlerinin yanı sıra bebek dostu deterjanlar da var. Ben en çok bu kısmını sevdim. Yer temizleme deterjanları, bulaşık makinesi deterjanı, leke çıkarıcı ürünler ve oyuncak temizleyici spreyler var.
Peki biz bu ürünleri nereden bulacağız diye soracak olursanız onun cevabı da burada:GABADU.com
Daha önce bizi yenebilir parmak boyaları, doğaya ve bebeğe zararsız tebeşirler, organik kum oyuncaklarıyla tanıştıran Gabadu Ailesi, BabyGanics Türkiye Distribütörlüğü’nü almış ve bu harika ürünleri biz titiz annlere ulaştırmışlar. BabyGanics ürünlerini daha yakından tanımak ve hatta satın almak için hemen tıklayın: GABADU.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder