15 Şubat 2013 Cuma

YAZIYOOOOR, YAZIYOOOOR!!! FİKİRDENK, GABADU - BABYGANICS ÜRÜNLERİYLE BULUŞMASINI YAZIYOOOOOR!!!


Merhaba bakalım buluşmamız hakkında, FİKİRDENK neler yazmış :)


*****QUOTE******


http://blog.fikirdenk.com/fikirdenk-ile-gabadu-baby-marka-bulusmasi/



Fikirdenk ile Gabadu Baby marka buluşması

8 Şubat 2013 Cuma günü , yaklaşık 20 anne ve hamile Fikirdenk takipçisi ile Gabadu Baby markasının yeni ürün serisi BabyGanics ‘in tanıtımında bir aradaydık. Çok keyifli, neşeli ve paylaşımcı bir toplantıydı.
Gabadu Baby markasıyla ve doğal hayata saygılı, organik ürünleriyle daha önce tanışmıştık. Bu kez yeni ürün serisi BabyGanics’i annelere tanıtmak istediler ve marka & ebeveyn buluşmalarımıza katıldılar. Biraz BabyGanics serisini biraz da buluşmamızın detaylarını paylaşalım istedik.
Kendi kızlarının doğumdan sonra , alerjik ve hassas cildi için Amerika’da kullandıkları ürünleri Türkiye’ye geldiklerinde bulamayan ve ithal etmeye karar veren girişimci bir ailenin ürünleri Gabadu Baby serileri.www.gabadu.com sitesinde, organik yenilebilir doğallıkta boyalar, doğal bebek bakım ürünleri, deterjanlar ve plastik olmayan oyuncaklar, yürüteçlere alternatif askılarla anne babalara  kendi çocukları için kullanmaya değer buldukları ürünlerle hizmet vermeye odaklanıyorlar.
Oyun saati kategorisinde ; Wee Can Too markasıyla yenilebilir parmak boyaları, suluboyalar ve tebeşirleri,
Bebek Bakımı ve hijyeni kategorisinde ; Baby Ganics markasıyla doğal bebek bakım ürünleri ve deterjanları,
Bahçe ve Deniz oyuncakları kategorisinde ; Zoe B Organic markasıyla anti-plastik kum oyuncakları,
Beslenme kategorisinde de çok yakında; OrganicKidz markasıyla çelik biberonlar ve mama kaplarını Türkiye’ye getiriyorlar.

 
Marka & Ebeveyn buluşmamızda BabyGanics serisinde kullanım alanı geniş ürünleri de inceledik.
Anneler bebekleri için kullandıkları beslenme aksesuarlarını ve biberonla neyle yıkamaları gerektiğini mutlaka düşünmüştür. Bulaşık makinası ya da elde yıkamaya uygun, doğal ve bitkisel bazlı içerikle hazırlanan toz ve sıvı deterjanlar ilk seçeneğiniz. Evde kullanım için büyük boy ve seyahat tipi boylarıyla 2 seçeneği var.
Ev hijyeni için çok amaçlı genel yüzey temizleyicisi , konsantre yer silme deterjanı, evde ya da dışarıda mama sandalyesi, masa ve sandalyelerde hijyeni sağlamak için kullanabileceğiniz temizleme spreyi de bu ürünlerden bazıları. Ortak özellikleri hepsinin doğal ve bitkisel bazlı içerikle hazırlanmış olmasının yanı sıra nefes alma yoluyla insan bünyesine zararlı olabilecek kimyevi kokuların olmaması. Bebek ve çocukların olduğu ortamda parfümsüz, alkolsüz ve zehirli olabilecek kokuların riskini daha iyi farkediyor insan. Çamaşırlar ve kumaşlarda oluşabilecek lekeleri çıkarmak için kalem ve sprey şeklinde leke çıkarıcıları evde kullanılabildiği gibi dışarıda da yanınıza alabiliyorsunuz.
 
Bebek bakım serilerine baktığımız zaman, diş sağlığı için fluoridsiz diş macunları , petrol türevleri, paraben, yapay boyalar ve sentetikler içermeyen bebek şampuanları, nemlendirici bebek kremleri, hatta egzemalı ciltler için doğal bakım ve yıkama kremi öne çıkıyor. Güneşten korumak istediğimiz çocuklarımız için 30 SPF koruyucu krem yine paraben, gluten ve sentetik maddeler içermeyen bir seçenek.
Ürünlerin hepsine bu yazıda yer vermektense tek tek inceleyebilmeniz için web adreslerini paylaşalım. Hem detaylı içerik , hem ürün gamı ve fiyatlandırma için www.gabadu.com tek online alışveriş mecrası. Yakın zamanda gerçekleşen bir işbirliği ile İstanbul Amerikan Hastanesi’nde açılan satış  noktasından da parekende olarak temin edilebiliyor.
Onlar ürünleri anlatırken bizler aklımızdaki tüm detayları sorduk, amacımız herhangi bir sunum dinlemiş olmak değildi. Fikirdenk anneler için inceledikleri ve deneyecekleri ürünün artıları kadar eksileri de olup olmadığını sorgulayabilmek, sorularına tatmin edici cevaplar alabilmek çok önemli. Kendi çocuğumuzda kullanmayı düşünemeyeceğimiz bir ürünü denemek ve kullanıcı yorumu aktarabilmek çok zor. Bu yüzden tüm Fikirdenk anneleri ve hamileleri amacına ulaşan bir buluşmaya hakkıyla imza attılar.

Marka & Ebeveyn buluşmamıza renk katan GABADU markası ve Fikirdenk annelerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Annelerin alışveriş rehberi FİKİRDENK web sitesinde kullandıkları ve yorumlarını paylaşabilecekleri ürünler hakkında bilgiler yer almaya devam edecek. Buluşmanın detayları ve fotoğraflar için Facebook sayfamıza bakabilirsiniz.

Fikirdenk Ekibi

*****UNQUOTE******

Teşekkür ederiz @fikirdenk :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder