13 Ağustos 2012 Pazartesi

Fikirdenk Anneleri Bizi Beğendi...

Acemi ve deneyimli annelerin yol göstericisi FİKİRDENK.COM,ürünlerimizi beğendi! :)





Fikirdenk kurucularından İrem Hanım'ın bizimle ilgili yazısını aşağıda bulabilirsiniz:



...QUOTE...


Gabadu.com’dan organik boyalar, anti-plastik oyuncaklar


Sanırım tüketici grubunun en zorlu üyeleri biz anneleriz. Çocuklarımız için alacağımız en küçük eşyanın bile detaylı araştırmasını yapıyoruz. Beslenmemizi organiğe çeviriyoruz, sağlığımıza, giydiğimize, evimize girene daha çok dikkat ediyoruz. Oyuncaklar ise bizi en çok sıkıntıya düşüren ürün grubu oluyor çünkü kullanılan malzeme veya üretim yeri yüzünden endişe duyuyoruz. Hele ki bebeklik döneminde o oyuncakların hepsi ağızlarda. Neyle karşı karşıya olduğumuzu bilmiyoruz. Oyuncak olmadan da olmaz, alıyoruz, veriyoruz minik ellere.
Bütün bu endişeleri yaşayan bir anne, girişimci bir anne, kısa süre önce Türkiye’ye tamamen bitkisel parmak boyaları, organik cilt bakım ürünleri hatta oyuncakları getirdi. Gül Aslıer Sandıkçı kısaca şöyle anlatıyor hikayesini:

Çoğu günümüz annesi gibi çocuk ile sekteye uğrayan iş yaşamımı bir düzene koymaya çalışırken aklıma gelen fikirler, alerjik kızımız için en iyisini ve en doğalını bulma isteği ile bir araya gelince, Amerika’da kullanıp memnun kaldığımız ve Türkiye’de henüz olmayan markaların temsilcisi olmaya karar verdik. Şu an Amerika’dan getirdiğimiz markalar, aynı zamanda, Michele Obama’nın da destek verdiği, HealthyChild.Org girişimi içerisinde “Trusted Partner” seçilmiştir.

Bütün bu harika ürünlerin satıldığı site: Gabadu.com. Organik cilt bakım markası Babyganics, Anti-plastik yani mısır reçinesinden üretilen kum oyuncakları Zoe B Organics, yenilebilir tamamen organik sebze ve meyvelerden yapılan parmak boyaları, sulu boya, yüz boyaları, tebeşirlerin üreticisi Wee Can Too Gabadu çatısı altında toplanmış olan markalar.
Bir öğleden sonra üç Fikirdenk annesi ve üç yaramaz oğlan olarak buluştuk bir masanın çevresinde. En çok merak ettiğimiz ürünler ise organik boyalardı. Mis gibi kakao yağı kokan pastel ve ham maddesi pirinç olan parmak boyalar renklerini ıspanak, balkabağı, yaban mersini ve zerdeçal tozundan alıyormuş örneğin. Anneler olarak gönül rahatlığı ile boyaları bizim oğlanların eline verdik. Tadına bile bakmaya kalktılar. En çok parmak boyasında eğlendiler. Üst-baş her yer rengarenk boya oldu. Sonra ne mi oldu? Suya tuttuğunuz anda temizleniyorsunuz. Meyve ve sebze özlerinden yapıldıkları için leke, iz de kalmıyor. Bu boyalar ayrıca petrol türevleri, koruyucular, ilave şeker ve kimyasal hiçbir katkı maddesi de içermiyor. Su ile karıştırdığınız parmak boyalarını buzdolabında 1 ay muhafaza edebiliyorsunuz.
Sonra Zoe B Organics anti-plastik kum oyuncaklarıyla tanıştık. Plastik görünümlü anti-plastik. Nasıl mı? Mısır reçinesinden üretilince oluyormuş. Böylece doğada 2 sene içinde organizmalar tarafından yok ediliyor. Gabadu hem çocuk sağlığı hem de çevre bilincine duyarlı bir yön çizmiş kendisine ve tüm anneleri de doğaya saygılı ürünleri desteklemeye davet ediyor.
Fikirdenk olarak Gül Aslıer Sandıkçı ve Gabadu ailesine çok teşekkür ediyoruz.

Detaylı bilgi için: Gabadu.com
Facebook’tan da takip edebilirsiniz:
www.facebook.com/Gabadu
.......

...UNQUOTE...


Teşekkürler Fikirdenk.... Teşekkürler İrem Hanım ve Sena Hanım...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder