13 Ağustos 2012 Pazartesi

Ürünlerimiz - Wee Can Too




Yenilebilir parmak boya, suluboya ve tebeşir çeşitleriyle, Amerika’dan ithal Wee Can Too markası artık Türkiye’de…



Gabadu tarafından Türkiye’ye getirilen, Wee Can Too markası, Amerika’da Dr Green Toy Award almış ve 2012 Cribsie Ödüllerinde de “gaz maskesi gerektirmeyen tek parmak boyası” ödülünü almıştır. Her iki ödül de annelerin oyları ile seçilen markalara verilmektedir. 

Wee can Too boyaları tamamen organik sebze ve meyvelerden üretilmektedir. Hiçbir koruyucu, sentetik katkı maddesi, gluten, süt ürünleri ve ilave şeker İÇERMEZ! 

Meraklı ellere ve ağızlara uygundur, yenilmesinde hiçbir sakınca yoktur.

 6 aylıktan büyük bütün çocuklar için uygundur.










PARMAK BOYALARI, SULUBOYA, PASTELLER için (tüm boyalar için) GENEL BİLGİLER:
(RENKLERINE GORE RENK VEREN ANA İÇERİKLER): SPIRULINA (YOSUN),  ISPANAK TOZU, BALKABAK TOZU, PANCAR TOZU, YABAN MERSİNİ TOZU, TOZ ZERDEÇAL


Tamamen organik sebze ve meyve tozları ile organik pirinç, organik mısır nişastası gibi kıvam veren maddelerden oluşan Amerika’dan ithal WEE CAN TOO boyaları yenebilecek kadar güvenlidir, alerjik olabilecek süt ürünleri ve glüten maddeler içermez. Petrol türevleri, koruyucular, ilave şeker ve kimyasal hiçbir katkı maddesi içermez. 

Dr Gren Toy, TD (Toys Directory) Mounthly Top Toy ve Cribsie Ödülleri vardır. Tüm boyalarımız 6 aylıktan büyük bebeklerde rahatlıkla kullanılabilirler. Piyasa bu yaş aralığında rahatlıkla kullanılabilecek TEK markadır.


***************


ÜRÜN DETAYLARI:

VEGGIE BABY FINGER PAINT -  TOTTLE BOTTLES

2012 Cribsie ödülü vardır. Büyük tüp parmak boyaları 5 farklı renk halindedir. Tüpün içerisine neredeyse tüpü dolduracak kadar su eklenerek, çalkalanır. Boya kısa bir süre içinde kıvamını alır. İsteğe bağlı olarak su ilave edilebilir. Su eklendikten sonra boyalar, kullanıldıktan sonra buzdolabında saklamak kaydıyla 1 aya kadar  dayanır.



VEGGIE EDIBLE BABY CRAYONS
Mis gibi kakao yağı kokusuyla bebeklerinize güvenle verebileceğiniz, organik sebze ve meyve tozlarından yapılmış pastel boyalardır.














VEGGIE SIDE WALK CHALK – THE SWIRL & THE ORIGINAL

Yenebilecek kadar güzel görünen (hatta yerseniz de bir zararı olmayan) organik sebze ve meyve tozlarından yapılmış tebeşirler. 2 farklı seçeneği vardır. Retro yaz eğlencesi…





 GRAB’N GO VEGGIE FINGER PAINT SET

Anneler arasında oldukça popüler olan küçük boy parmak boya seti. 4 farklı renkten oluşmaktadır. Ayrı bir kapta eşit miktarda su ve toz boya karışıtırılarak elde edilir. Suyla karışan boya kısa bir süre içinde kıvamını alır. İstenilen yoğunluğa göre su veya boya eklenebilir.

(Öneri: 1 çorba kaşığı boyaya 1 çorba kaşığı ya da 2 çorba kaşığı su istenilen kıvama gore eklenir.)





VEGGIE TEMPERA PAINT

Çocuklar ve bebekler için %100 güvenli ve doğal TEK suluboya seti. Yüz boyamak için de kullanılabilir. 4 farklı renkten oluşmaktadır. Ayrı bir kapta eşit miktarda su ve toz boya karışıtırılarak elde edilir. Suyla karışan boya kısa bir süre içinde kıvamını alır. İsyenilen yoğunluğa göre su veya boya eklenebilir. (Suluboya için öneri: 1 çorba kaşığı boyaya 1 çorba  kaşığı ya da 2 çorba kaşığı su. Yüz boyası olarak kullanmak için öneri: 1 çorba kaşığı boya, 2 çorba kaşığı sıvı yağ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder