14 Ağustos 2012 Salı

Babyganics - Sinek/Böcek Savar ile tanıştınız mı?



BABYGANICS – Böcek/Sinek Savar

Deet İçermeyen Doğal Sinek/Böcek Savar ile tanıştınız mı?

Tamamen doğal yağlardan üretilen, BABYGANICS doğal sinek/böcek savar ile bebeklerinizi  ve çocuklarınızı, sineklerden ve böceklerden uzak tutabilirsiniz.

Ürün İçeriği:

Soya fasulyesi yağı, Citronella yağı, Biberiye Yağı, Limon Otu Yağı, Nane Yağı, Sardunya Yağı.

Yaz aylarının en büyük probleminden biri sivrisinekler…

Araba koltuğunda ya da  kendi bebek arabasında kızımız uyduğunda, tül sineklik sayesinde kızımızı sineklerden korumak gayet keyifli oluyordu. Ama eve döndüğümüzde ve  özellikle yatağına yatırdıktan sonra, bebek uyurken odada (hem çocuk uyanmasın diye ışığı da açamazken) sinek kovalamak pek keyifli (ve de tabii verimli) olmuyor. Bu nedenle bu ürünle biz tanışmadan önceki yaz, evden def edemediğimiz sivrisinekler yüzünden sanki kızımız kızamık geçiriyormuş gibi gezmiştik. O küçük elleriyle sürekli kaşınıyordu kuzum. Şimdi ise gayet keyifliyim çünkü çaresini buldum J.

Evet anneler şimdi kafadaki problemlerden birine daha bir tık atabilirsiniz. Babyganics ile hem içiniz rahat hem de bebeğiniz uyurken, gezerken, oynarken vb. sineklerden uzak…

Piyasadaki ürün kirliliğine her zaman dikkat ediniz. Sözde doğal içerikli diye satılan (ama oje eriten) sinekkovucu spreylerden kaçınınız, bebeklerinizi de kaçırınız!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder